Uit tips

Wandelroutes Gaasterland


Het Roodborstje is een ideaal startpunt voor veel mooie wandelingen door Gaasterland. In het bezoekerscentrum Mar en Klif (VVV Oudemirdum) vindt u alle informatie over wandelingen in de omgeving. Vanuit Mar en Klif kunt u tevens de wandelroute door het Lycklamabos lopen.

Wandelroute Lycklamabos

Staatsbosbeheer heeft een aantal andere mooie routes door het Gaasterland op hun site:

Wandelroutes Gaasterland

Er is ook een speciale kinderwandeling. De boswachter van Gaasterland weet namelijk zeker dat in het bos Elfbergen kabouters wonen! De wandeling van een kilometer over het Kabouterpad is geschikt voor kinderen van ongeveer 3 tot 6 jaar. Meer informatie bij Mar en Klif. Het pad ligt op 10 minuten fietsen van Mar en Klif en er is ruimte om te picknicken.

Bij aankomst in Het Roodborstje ontvangt u een boekje met alle informatie over activiteiten en wandelmogelijkheden in de omgeving.

Uit Tips: op de blog van Het Roodborstje verschijnen een paar keer per jaar tips voor activiteiten in de omgeving. U kunt hierop worden geattendeerd door rechtsonder op deze website het pop-up venster met “Volg” aan te klikken en uw e-mailadres in te vullen.

2 gedachten over “Wandelroutes Gaasterland”

  1. Op onze wandelingen op het Zuiderzeepad kwamen we door Gaasterlân, een prachtig gebied. Mijn moeder woonde lang geleden in Oudemirdum.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s