Nieuws

Vakantie in Het Roodborstje


“Een schitterende vakantie in eigen land.”

“Een gezellig huis met een lekkere tuin. Gewoon hartstikke leuk”

“Het was een hele leuke vakantie. We zijn naar een pretpark geweest en hebben ijs op de boerderij gegeten. En pannenkoeken in het bos. Het strand was heel leuk omdat het water zo rustig was.”

“Een van Nederlands mooiste gebieden!”

“We hebben veel gefietst, gewandeld en een mooie tocht met een sloep gemaakt. En aan het einde van iederen dag thuiskomen in het bos. Friesland op z’n mooist.”

Natuur en sport
Het Roodborstje is een mooi startpunt voor wandelingen en fietstochten door de schitterende natuurgebieden als het Rijsterbos, het Jolderbos, de Starnumanbossen en de Oudemirdumer Klif. Door de bijzondere omgeving zijn er in Zuidwest Friesland fantastische mogelijkheden om te paardrijden, golfen en tennissen. Voor alle mogelijk vormen van watersport kunt u op de fiets naar het Slotermeer, Heegermeer, Fluessen en IJsselmeer. Met de zeilende veerdienst skûtsje ‘Aleida Hendrika’ kunt u een overtocht maken van Heeg naar Balk (of andersom). Uw fiets kan mee in het ruim.

Vakantie met kinderen
Het Roodborstje heeft een leuk ingerichte kinderslaapkamer met twee bedden. Daarnaast is er ook een speelhoek met boeken, speelgoed, een poppenkast, een sjoelbak en nog veel meer.  Vanuit de tuin lopen de kinderen zo het bos in en in het Fonteinbos zijn onder andere enkele speelplaatsen, een tafeltennistafel en een zandbak aanwezig. In de omgeving is er voor kinderen ook van alles te doen.

Steden en dorpen
Daarnaast is er natuurlijk al het moois wat Friesland te bieden heeft, waaronder een rijkdom aan kunst en cultuur in en om charmante plaatsen als Balk, Sloten, Hindeloopen, Stavoren, Woudsend, Lemmer en Sneek. Maar u kunt daar natuurlijk ook heerlijk op een terras of aan tafel gaan zitten.

Bij aankomst in Het Roodborstje ontvangt u een boekje met alle informatie en contactgegevens over activiteiten in de omgeving. Voor de meest actuele informatie kunt u ook kijken op de website van de VVV.

Uit Tips: op de blog van Het Roodborstje verschijnen een paar keer per jaar tips voor activiteiten in de omgeving. U kunt hierop worden geattendeerd door rechtsonder op deze website het pop-up venster met “Volg” aan te klikken en uw e-mailadres in te vullen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s