Route

Op de A6 neemt u afslag 17 (Lemmer). Vanaf daar volgt u de N359 en gaat u op de eerste rotonde rechtdoor richting Balk *. Bij de tweede rotonde gaat u linksaf richting Bolsward en Stavoren. U neemt na 3 kilometer de tweede afslag naar links richting Oudemirdum. U rijdt dan op de Sminkelwei en gaat bij het eerste witte bruggetje waar u met de auto over mag, naar rechts richting Het Fonteinbos. U rijdt dan ongeveer 1,5 kilometer over de Beukenlaan door het bos en draait linksaf de Fonteinwei op. Volg deze weg tot u de ingang van Het Fonteinbos aan uw linkerhand ziet.

Route

Het Fonteinbos is een kleinschalig particulier park. In het eerste huis aan uw linkerhand woont de beheerder waar u de sleutel kunt ophalen. Vanaf daar neemt u de eerste weg links en dan is Het Roodborstje het vierde huisje aan uw rechterhand (nummer 52).

Fonteinbos

(GPS: N 52.85329, E 5.53303)

(* Alternatieve route na Lemmer: u kunt op de N359 vanaf Lemmer bij de eerste rotonde ook linksaf richting Sondel, Nijemirdum en Oudemirdum. In Oudemirdum volgt u de borden Het Fonteinbos.)