Wie zijn wij

Misschien bent u binnenkort onze gast en aangezien we elkaar waarschijnlijk niet zullen ontmoeten, leek het ons aardig om op deze plek kort te vertellen wie we zijn. Wij komen oorspronkelijk uit respectievelijk Brabant en Groningen. Na onze studies zijn we naar Amsterdam verhuisd en daar wonen we nu al jaren samen met onze twee kinderen.

We werken allebei in Amsterdam en houden van de diversiteit en de reuring die de stad biedt; de verschillende mensen, activiteiten, theaters, poppodia, restaurants en barretjes.  Maar soms wordt Amsterdam ook even te druk en dan is het een hele onderneming om te voet, met de fiets of in een bootje de natuur op te zoeken. Wij zijn allebei in een dorp opgegroeid en wilden onze kinderen in de vakanties en de weekenden iets meer groen, rust en ruimte bieden dan in Amsterdam mogelijk is. Daarbij was en is ons ideaalbeeld een combinatie van bos, strand en meren maar dat leek het spreekwoordelijke schaap met vijf poten. Totdat we eind 2016 veel geluk hadden en Het Roodborstje tegenkwamen. Omdat we er zelf veel zouden verblijven, hebben we het huisje helemaal naar onze eigen smaak ingericht en sindsdien verruilt onze auto het langdurend stilstaan in Amsterdam regelmatig voor een overzichtelijke rit van een ruim uur naar Oudemirdum.

Wij hopen dat u kunt merken dat wij Het Roodborstje met veel zorg behandelen en heten u mogelijk binnenkort van harte welkom in ons heerlijke zomerhuis op een van de mooiste plekken in Nederland. In het Gaasterlandse bos en tussen de Friese meren.

Met hartelijke groet / mei hertlike groetnis!