Uit tips

Golfclub Gaasterland: golfen in het groen


Op de stuwwal van Gaasterland pronkt trots een van de groenste golfbanen van Nederland. Ontworpen en aangelegd door Alan Rijks, in combinatie met een nieuw natuurgebied. Het totaal beslaat 43 hectare, 15 hectare voor de bijna 3.000 meter lange golfbaan, welke deels is vervlochten met 28 hectare beschermd natuurgebied. Naast de negen holes, een prima drivingrange, een royale parkeergelegenheid verscholen in het groen, drie oefenholes, een puttinggreen en een prachtig clubhuis.

U bent als gastspeler van harte welkom op Golfclub Gaasterland. Er worden geen starttijden gehanteerd op de prachtige 9-holes natuurbaan, de enige echte natuurbaan in Nederland! Meer informatie kunt u vinden op Golfclub Gaasterland.

Een korte fietstocht door het mooie bos Elfbergen brengt u in een kleine 10 minuten van Het Roodborstje naar de club.

Uit Tips: op de blog van Het Roodborstje verschijnen een paar keer per jaar tips voor activiteiten in de omgeving. U kunt hierop worden geattendeerd door rechtsonder op deze website het pop-up venster met “Volg” aan te klikken en uw e-mailadres in te vullen.

Een gedachte over “Golfclub Gaasterland: golfen in het groen”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s